Monday, 10 March 2014

Penghibur hati duka lara

Hari ni saye tak bape sehat, selsema since semalam, bersin tak henti2, dah makan ubat pun masih sama keadaan nye, hari ni tekak dah bengkak, suara pun dah sengau. Sesungguh nya sakit tu penghapus dosa kan, kan, kan? Alhamdulillah... Saye redho klu ianya dapat menghapus dosa2ku ini... Dalam mood tak brape nak ok ni, kena cari penghibur hati utk menceriakan semula mood yang dah hilang tu...Nah, ni dia: kot2 ada yang moody jugak hari ni, jom layan video si Orked yang menyanyi utk ibu nye...

video
 
 

Terhibur x tgk gelagat dia? Haha, ibu tergelak2 tgk awak nyanyi, tak tau lagu ape la yg dia cube nak smpkan kat Ibu yg tgh tak sehat, anyway Ibu terhibur nak... Tq, Luv u muah3...

2 comments:

  1. Comel je orked..ada juga yg mggmbirakn ati ibu time sakit2 ney kan hehe

    ReplyDelete