Thursday, 5 January 2012

Story Begins...

Assalamualaikum..

Welcome 2012!! Akhirnya tercipta jugak blog setelah sekian lama berangan² nak create. Tu lah azam aku tahun baru ni, nak jadi penulis sekaligus sebagai blogger tegar hahaha...But why now? Ye..sebenarnya dari tahun lepas lagi nak menceritakan dan meluahkan sesuatu kedalam bentuk penulisan n visual electronic (wah gitu ayat aku), tapi masa tu idea dan sumber inpirasi takde lagi sehinggalah setahun da berlalu, Allah memberikan aku anugerah terhebat Nya utk menjadi ilham dan penyeri dlm blog aku ni... Mohd.Radzuan dan Orked Amani, both of u are my inspirations and ur existence is the best thing that ever happen to me, Alhamdulillah...

So, for the beginning, lets view a few pictures of my Royal Blue Wedding (27 November 2010)

Hubby yg kacak sedang menunggu wife terchinta...(ehehe)

Me - Berjalan ke hubby, berdebar-debar

With Amar n Syariz(Bunga manggar guys), Anuar n Ain (Pengapit) and 4 little cuties mengiringi pengantin

Kepakkepak gebomgebom (berarak dgn alunan kompang)

Syukur Alhamdulillah...(u r mine, i'm yours)

Restu ayah bonda


With my family and relatives
Yeay...with Hubby's Family

With ABB colleague
 
With Duha (dtg jgk walau da sarat -TQ)

Friend from SK Seafield Subang Jaya
Geng-geng KMPK, gopeng Perak


Dalilah dtg dengan future husband

Geng-geng SSF,UTM skudai

Masing² tak lepas peluang berposing..huhu...Kelass korang!!!

Eh, Adi Fasla (DJ Era fm) pun ada - my neighbour actually(thanks 4 coming)

from left: Ang, Izz dan Lisa

Faizal pun datang...Linda tak dpt dtg sbb baru lahirkan baby comel..



u olls mmg sporting...(posing kat ktm KL, ramai yang tgk tu)


Outdoor photoshoot da abis, slumber je pengantin lepak kedai mamak..

Acara Membuka Hadiah (Thanks All) - sangat terkejut dengan hadiah² yg kiteorg dapat, paling unexpected dapat 4 microwave, macam tau² je aku ni pemalas, panaskan aje lauk ye...
 All those pics are exclusively publish in this blog only, kat facebook tak upload pun. Ada pun orang tagged je. Thanks to: danialhaikal and Ajis for the luvly pics, Syahrir Nurdin for the nice royal blue outfit with pelamin and walkway, Kak Nurul for the gorgeous make-up, Kak Ina for the catering, my family for all the hard work and friends especially for those yang banyak tolong/sponsor dan involved from the beginning lagi.

Mode: gembira sgt..yey....



4 comments:

  1. nice 1st blog.not bad.teruskan jd blogger tegar plak ok..add link blog mai ye..http://hermyza.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Thanks 4the tips... i will try

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete